Klubbmesterskap 2017

Fjorårets klubbmester Dan Andre Nylænder får i år tøff kamp om plass på vandreskiva. Løpet i fjor gikk på vått og Dan var desidert beste fører på dette vanskelige underlaget. I år satser vi på tørt føre og med 4 stk Superbike A førere i klubben pluss noen raske rookies så kan det bli en tøff duell om de øverste plassene.

Klubbmesterskapet i Nidhogg Roadracingklubb avvikles som vanlig i forbindelse med Ducati Weekend. Løpsdag er Lørdag. Om tidsskjemaet tillater det så kjører vi 2 stk sprintløp der sammenlagt poengsum avgjør plasseringen. Vi tilpasser antall runder i løpene slik at vi får med de fleste som har lyst til å kjøre løp.

Premier vanker til de 3 beste. I tillegg skal vi kåre Klubbmester og Ducati Classic Mester.

Vi kommer til å avvikle noen prøvestarter på Fredagens kjøring for å gjøre alle klare til dyst.
Meld deg på her til Fredagens kjøring : http://www.deltager.no/DW2017_Fredag

Leave a Reply