Årsmøtet vel overstått.

Årets årsmøte er vel blåst og nesa vendes mot årets sesong. Noen har allerede tjuvstartet og reist til utlandet for å få litt fart i kroppen. Kontingenten er på vei ut i deres inboks og det er viktig å ha medlemskapet i orden sammen med lisens.

NMF endret i fjor lisensopplegget og alle kjøper nå lisens selv via SAS systemet som har samme pålogging som MinIdrett. Man har i år fjernet muligheten for å kjøpe helårs rekrutteringslisens. Det er nå kun mulighet til å benytte engangslisensen på arrangementer der det stilles innstuktører tilveie. F.ekjs på lisenskursene.

Årets baneprogram er som følger:

  • Mandag 16. mai. 13-20:00.
  • Fredag 17. juni 10-20:00. 

Ducati Weekend::

  • Fredag 5. august 10-20:00
  • Lørdag 6. august 09-20:00

Spørsmål angående påmelding og annet kan stilles til corse@desmodromene.com

Tror også det er 2 stk årskort igjen. Ett av disse bestiller du her: https://www.deltager.no/rudskogen_-_arskort_2016_16052016

Spørsmål som gjelder klubb, lisenser, løp og annet Roadracing-relatert rettes til oss i Nidhogg på Nidhoggroadracing@gmail.com

Leave a Reply