Takk for nok en fin sesong.

Ca 45 deltakere avsluttet sesongen på 2 fine dager på Vålerbanen. Tåka på morgenen kunne lure hvemsomhelst men sola vant over tåka begge dagene. Og det er det man sitter igjen med. To flotte dager i supert høstvær. Dette satte ett veldig flott punktum på en lang og omfattende banesesong.

Nå er det tid for å slappe av og la Ducc og kropp få litt stell. Hva som skjer neste år er altfor tidlig å spekulere i. Men som vanlig blir det helt sikkert noen endringer og nyheter. Dette blir normalt informert om rundt årsmøtetider i Januar/Februar.

Frem til da er det Jubileumsfest i Desmodromene og en finfin mulighet til å kjøpe seg neste års banesykkel. Det er nå prisene er som best.

Ønsker med dette og gi ett stort takk til alle deltakere og funksjonærer i 2014 og håper mange er med til neste år også!

Leave a Reply