Resplasser 2014

Vi legger nå ut restplasser til Ducatiweekend 1-3 August. Etter å ha oppsummert de forhåndsbookede deltagerne så har vi bestemt at GRØNN gruppe kun vil fungere som egen gruppe på Fredag den 1 August grunnet for lavt deltakerantall De få som allerede har booket seg inn i denne gruppen vil kjøre i denne gruppen på Fredag men vil bli loset inn sammen med Gul gruppe på Lørdag og Søndag. Vi hensyntar dette i gruppeantallet.

Vi velger å tro at det fortsatt er liv laga for den grønne gruppen men da kun som en enkelt dag. Vi har da valgt Fredag 1 August til dette. Dere vil få egen innstruktør denne dagen.

Det legges ut 10 stk restplasser i hver skiltgruppe til hver dag. Grønn gruppe kun Fredag.

Det legges ut 7 stk restplasser i hver R gruppe til hver dag. Husk at Lørdag er det redusert kjøretid om du ikke deltar i løpene.

Det er ikke mulig å booke mat til Lørdagen. Denne muligheten er desverre stengt da de frivillige allerede nå er igang med innkjøp og klargjøring.

Bookingen varer til og med Onsdag 30. Juli  frem til 23.00.

Restplassene koster kr 1000,- pluss transaksjonsgebyr.

Link til påmelding – https://www.deltager.no/ducati_weekend_2014_restplasser

Om man ikke velger å delta er det fritt frem å komme og se på eller bli med i det sosiale lag. Det er fri adgang disse dagene.

Kjøreskjemaer for dagene vil legges ut relativt snart men vi kan allerede nå avsløre at Skiltgruppene begynner å kjøre først klokken 12.00 på Fredag den 1. August.

Mens RR gruppene trår til fra 08.30 på morgenen.

Tid for oppmøte blir henholdsvis 1 August klokka 10.00 for skiltgruppene og grytidlig eller Torsdag kveld for RR gruppene. 🙂

Mvh
Nidhogg Roadracingklubb

 

 

Leave a Reply