Nordic BOTT Rudskogen 2014

Battle Of The Twins serien vil også I 2014 gjeste Ducati Weekend på Rudskogen 1-3 August. Det kjøres 2 løp på lørdag 2 August og det er gratis inngang for de som ønsker å ta turen for å se. Rudskogen har nå montert Operabroen over til øya som gjør banen mye mer publikumsvennlig. Serien er en prvat racingserie hvor man kun kan delta med tosylindrede MCer. I fjor stilte 25 stk til start og vi forventer ca det samme i år.

Påmelding gjøres direkte på deltager.no. Medlemmer av Nidhogg RR behøver ikke å være seriepåmeldt. De medlemmer som velger å delta taper heller ikke noe kjøretid ifht å velge en annen gruppe. Men siden alle 4 løpene (KM & BOTT) foregår samme ettermiddag så kan de bli tøft å delta i i alle løpene.

Andre interessenter bes ta kontakt med Alex Lind (Nordicbott.net)

Torsdag kveld 18-22– Oppmøte, registrering og teknisk kontroll.
Fredag 8-17 Trening før konkurransedagen. Ikke en del av konkurransen
Lørdag 8-20 Løpsdag. Tidskval og 2 stk løp.
Søndag 13-20 Opsjonell treningsdag.

TR NordicBOTT 2014 Rudskogen for løpet finner man her. Detaljert tidsskjema legges ut noen dager før arrangementet.

Deltakeravgift 3.200,- ved påmelding innen 27.Juli. Etteranmeldingsgebyr kr 800,-

Nidhogg RR medlemmer med sesongkort kan kjøpe BOTT oppgradering for kr 500,-

Velkommen til Rudskogen.

Mvh Nidhogg Roadracingklubb

Leave a Reply