Ducati Weekend 2014

Da er det ikke mange ukene igjen før det desidert største sosiale og aktive arrangementet til Desmodromene og Nidhogg går av stabelen. Majoriteten av deltakerne ankommer Rudskogen allerede Torsdag kveld for å rigge seg klar i depoet til 3 dager med fantastisk banekjøring på Skandinavias kanskje beste bane.

Nytt i år er at vi har mer kjøretid og kan således dele opp kjøringen i passelige bolker. Vi har også leid gokartbanen noen timer og den grønne gruppen vil starte der på fredagen før de senere på ettermiddagen loses inn på den store banen der de kommer til å være resten av helgen. Den grønne gruppen vil ha innstruktører som følger kjøringen hele fredagen. Som i fjor så vil vi få mange besøkende fra Svenska Ducatiklubben. Det er utrolig hyggelig å bli kjent med mange nye folk som har lang tradisjon for å modifisere og bygge Ducatier. Vi har også valgt å gjøre noen justeringer hva gjelder maten på Lørdagskvelden J

Følgende samarbeidspartnere er klare for denne helgen. Har du noen spesielle ønsker så kontakt de direkte forut for arrangmentet.

–          Løvaas Motor

–          Eker Performance

–          Racing4Fun

–          Plassen Roadracing

Pitboks – For dere som ønsker å benytte Pitboks så vil man få dette for 3500,- ink mva for Torsdag kveld til Søndag kveld. Hver pitboks rommer fint 10 stk Ducatier. Kontakt Rudskogen direkte på telefon: 69 22 68 10, eller mail post@rudskogen.n for booking.

Tidsskjema
Torsdag – Oppmøte og registrering. Porten stenges ca 23.00. Vi tar innsjekk og teknisk kontroll på så mange som mulig.

Fredag – Skiltløs kjøring fra 08.00 – 17.00. Skiltsykler fra 12-21. Skiltsykler registrering og teknisk kontroll 10-12

Lørdag – Kjøring 8-21 Løp mellom 13 og 20

Søndag – Kjøring 13-20

Detaljert kjøreskjema vil i år bli lagt ut på nettet.

Sosialt
I tillegg til den vanlige sosiale minglingen vil det lørdag kveld lages litt ekstra festivitas med mat og premieutdelinger.

Konkurranser
Nidhogg avvikler 2 stk konkurranser i tilsammen 2 stk løp som kjøres Lørdag ettermiddag. Årets klubbmester skal kåres og den nye Ducati Classic Chanpion skal også kåres. Nordic BOTT skal i tillegg kjøre 2 stk løp samme dag.

Gruppeinndeling
Vi har følgende gruppeinndeling som får egne kjørepass hele helgen. Skulle det etter tidsfristens utløp vise seg at det er lav påmelding i en eller flere grupper så kan vi komme til å slå sammen grupper. Dette informeres i god tid og utgjør liten forskjell for deltaker.

Grønn – Den rolig skiltgruppen. Innstruksjon hele fredagen.

Gul – En gruppe for den noe øvede banekjører med ett modetrat tempo.

Rød – Den erfarne skiltgruppen med bra tempo.

Hvit RR – Gruppen for den ferske RR fører. Kjører jevne rundetider på over 1.38

Blå RR –  Den noe mer erfarne RR gruppen. Kjører jevne rundetider raskere enn 1.38

Sort RR – Denne gruppen er forbeholdt deltakere til Nordic BOTT.

Overnatting
Mange overnatter i depoet men det finnes også andre alternativer som f.eks Bjørnstad Camping ved Rakkestad som har gress og rimelige hytter   http://campingportalen.no/campingplasser/%C3%B8stfold/bj%C3%B8rnstad-camping-og-hytteutleie  og Bye Kro og Vertshus i Rakkestad ligger nær hotellstandard uten å koste mer enn halvparten  http://www.vertshus.bye.rakkestad.no/vertshus.html

Påmeldingsfrist og salg av enkeltdager.

Fristen for påmelding er satt til Fredag 25 Juli 23:59 Man melder seg på her https://www.deltager.no/ducati_weekend_2014

Vi vil etter påmeldingsfristens utløp eventuelt restrukturere gruppeinndelingen og legge ut resterende plasser som enkeltdager. Men det kan da være fullt i enkelte grupper.

Lyd
Vi har 102 dB støygrense disse dagene. Sett i propper om du er usikker. Alle blir målt i teknisk kontroll samt under kjøring på banen.

Er det ellers noe dere lurer på så ta kontakt på nidhogroadracing@gmail.com

Mvh Nidhogg Roadracingklubb.

Leave a Reply