NM på ACR til helgen

1DX_2279_web

I helgen går andre runde i NM i Roadracing av stabelen på den fantastiske Artic Circle Raceway.  Det skal virkelig bli artig å se hvordan Ole Bjørn følger opp storeslemmen på Rudskogen i første runde. Han stiller i den gjeveste Superbike klassen og kjører kval og løp både Lørdag og Søndag. Ole Bjørn kjører en 2014 Panigale R

JesperPanigale

Også på Panigale (Men kun en S :-)) stiller Jesper Jeppesen opp i Rookie 1000. Han har børstet av seg den værste skuffelsen fra karrierens første løpshelg. Der kjørte han fantastisk på trening og kval men bommet desverre på begge løpene. Det er læring i alt og håper å se ham sterkere tilbake på Mo. Treffer han bra kan han være innenfor top 5 i sin klasse. Kval og løp både Lørdag og Søndag.

PanigaleThomas

Etter to års avbrekk så har Thomas Leela meldt sin ankomst til Mo der han som vanlig har skumle planer. Er såpass rask at han er lei å fange på bilde. Kjører med startnummer 23 og stiller i Rookie 1000. Han har ladet sterkt opp med hele tre korte sykkelturer i marka og 1 tørt pass på Rudskogen der han smilende fornøyd ruslet rundt på 1.34 med sin nyervervede Panigale R. Som forøvrig er Ollys gamle vinnersykkel. Vi håper på topp 3 i begge løpa. Skulle vel bare mangle med den finfine oppvarminga 😉

1DX_2640
Foto av Rene Skaret

Og vi må absolutt ikke glemme vår egen Donna Linette som liker å ligge ett godt steg foran de  omtenksomme bjørnene. Hun har nylig kjørt trening på ACR med pers og det det hele. Stiller i Rookie 1000 og skal bli veldig artig å følge gjennom helgen.

AasmundPanigale

I Rookie 1000 stiller også Åasmund Torjussen på sin Panigale S. Er også en av de som har blitt hekta på RR og kjører bedre og bedre for hver gang. Skal bli spennende å se hva han klarer å få til på helt ukjent bane.

Livetiming finner man på amigoo.se.

Lykke til alle sammen og gi gass!

 

Leave a Reply