Program 4 Juli

Det er alltids noen spørsmål som dukker opp i forbindelse med en banedag. Mange av dem går på været og det får vi liksom ikke gjort noe med. Særlig i disse tider så kan det komme en regnskur eller to. Men som de fleste av oss vet så tar det ikke mer enn en liten time før det er tørt igjen. Så dagen er jo ikke ødelagt selv om det skulle komme litt regn. Nå ser det ut til at dette ikke er noe man behøver å bekymre seg over.

Et annet spørsmål er om det er ledig plass. Og svaret varierer fra banedag til banedag og fra bane til bane. Rudskogen svelger glatt 35 deltagere i hver gruppe og med 4 grupper så har man en teoretisk max på 140 deltakere. På den 4 Juli er vi ca 65 forhåndspåmeldte deltakere og det forventes ytterligere 5-10 deltakere som møter opp på stedet. Er du i tvil så kan det godt sies igjen. Vi har plass nok denne dagen 🙂
Så er du medlem i Desmodromene, SDK eller Nidhogg og kjører Ducati kan du møte opp til tidspunktet beskrevet nedenfor og ha med deg 1200 i cash. Dette gjelder alle grupper fra Grønn til Blå.

En annen litt mer sjelden bekymring er om man kan benytte Ducati Monster på banen. La oss en gang for alle slå fast at det kan man definitivt! Man behøver kanskje ikke ta den like langt ut som disse kjente karene her men da har man ihvertfall svaret på bekymringen.
MonstersWeb

Siste spørsmål er om det blir nok kjøring. Vi tror det vil rekke for alle. Se på dagens kjøreplan litt lenger ned og du vil se at det blir nok kjøring.

Program for dagen er fortsatt som følger:

10.00-10.30 Oppmøte Registrering (Viktig å møte opp i god tid og med full tank!)
11.30 Obligatorisk Førermøte
12.00 Kjøring starter i grupper
21.00 Kjøring slutt

Kjøreplan

kjoreplan4Juli

Lurer du på noe er det fortsatt nidhoggroadracing@gmail.com som gjelder.

Vel møtt!

 

Leave a Reply