Banedager i Juli

Vår neste banedag 4 Juli nærmer seg med stormskritt og vi ser på bookingen at det er et tettpakket program i år. Som dere så på den 2 Juni så legger vi opp ett kjøreprogram etter de deltakerne som forhåndspåmelder seg. Den 2. Juni var det mange i grønn gruppe og de fikk dermed beholde sin grønne gruppe gjennom hele dagen. Dette gikk på bekostning av Rød gruppe som måtte finne seg i å kjøre sammen med Gul gruppe. Endelig kjøreprogram legges ut etter at forhåndsbookingen er stengt.

Tidsfrister å forholde seg til de neste ukene:

Banedag Rudskogen Fredag 4 Juli på Rudskogen. Kjøring mellom 12 og 21. Frist for booking 27. Juni kl 23.59.

Italian Days på Anderstorp 10-11 Juli med SDK. Se invitasjon for detaljer og betalingsinfo. Frist for hyggelig pris er 25. Juni. Invitasjon og innloggingsdetaljer finner du her: Anderstorp 10 och 11 Juli 2014

SMC i Juli kommer det info om senere.

Ducati Weekend 2014 – Bookingen er allerede godt igang. Nordmenn glimrer med sitt fravær. 90 % av bookingene er SDK medlemmer. Sjerpings om du ønsker å være med!

Program 4 Juli

10.30 Oppmøte Registrering (Viktig å møte opp i god tid og med full tank!)
11.30 Obligatorisk Førermøte
12.00 Kjøring starter i grupper
21.00 Kjøring slutt

Det er 102 dB støygrense. Alle måles.

Potboxer bookes direkte med Rudskogen på telefon: 69 22 68 10, eller mail post@rudskogen.no

Racing4Fun ved Jarle Sæther har dekkservice og deleshop. Ring gjerne Jarle på forhånd 90975258 om du vil han skal ha med seg akkurat din type dekk på banen. Racedekk har han ofte med seg men ikke alle veidekk.

Jens Stumberg vil være instruktør for den grønne gruppa. Alle nye deltakere på banen skal følge hans innstruksjoner minst 2 pass for å lære basis rundt det å kjøre på banen. Deretter er det mer frivillig om man ønsker å følge hans kjøretekniske veiledning.

Har du spørsmål kan disse rettes til nidhoggroadracing@gmail.com eller pr tlf på 93405877

 

Leave a Reply