Da var sesongen igang…

Rusten flagret av både førere og funksjonærer da over 100 Ducativenner koste seg i solen på Rudskogen Søndag 18 Mai.  Tusen takk til alle de som hjalp til med å gjennomføre denne dagen! Helt supert!

Som nevnt i tidligere post så kan man få kjøpe bilder fra Rene Skaret ved å kontakte ham på ivar.rene.skaret@ebnett.no og oppgi info om Mc modell og farge, Farge på skinndress og hjelm pluss eventuelt startnr

Som vanlig så gjennomgår vi arrangementene i etterkant for å fange opp og forbedre noen punkter til neste gang. Slik er dette gamet. Dette var første av i alt 8 banedager og kan sees på som en finfin oppvarming til resten av banesesongen.

Neste banedag er allerede 2 Juni hvor vi har hele 10 timer tilgjengelig kjøretid. Det er mulig å overnatte i depoet fra Søndag til Mandag. Så for de som deltar eller er tilskuer på årets første NM helg kan bare la campen stå helt til Mandag.

Frist for forhåndspåmelding til neste banedag er 25 Mai!   Priser og påmelding

Diverse Annet

Vi kan ellers melde om at allerede neste banedag så vil nytt lyssystem være på plass på Rudskogen (håper vi) og vi kommer selvfølgelig til å ta i bruk dette fra første dag. Det er også montert kameraovervåkning på store deler av banen (untatt på baksiden) og vi er spent på hvordan dette hjelper oss i å få et ennå sikrere arrangement for våre deltakere. En følge av dette vil kunne være at vi omrokkerer litt på observasjonspostene og at vi i større grad bemanner Racekontroll.

Vi har også utleietranspondere tilgjengelig i sekretariatet. 200,- pr dag. Vi anbefaler alle i RR gruppene å kjøre med transponder. Det øker sikkerheten til arrangementet.

Race Monitor Live Timing ble testet nå på Søndag og vi vil fortsette med dette fremover. De som ønsker å se på dette kan laste ned en App til sin telefon eller nettbrett. Søk på Race Monitor så finner du den kjapt.

SMC har våknet til liv og har mye spennende å tilby oss fremover. Kommer eget innlegg om dette om ett par dager.

Leave a Reply