Program for dagen 18 Mai

Porten åpnes klokka 11.00 på Søndag og vi forsøker å få igang sekretariatet så raskt som mulig. Sekretariatet vil være i vår Pitbox nær kafeteriateltet. Vi må respektere kirketiden og kan således ikke sette igang teknisk kontroll før klokka har bikket  13. Viktig at dere alle hjelper til litt med å være på plass og følge de innstruksjoner som blir gitt slik at vi ikke taper noe vesentlig kjøretid ute på banen. Støymålingen vil foretas forløpende når dere skal ut på banen.

Vi forutsetter at dere alle har lest Banekjøringens ABC før dere ankommer banen. Dette forenkler førermøtet betraktelig.

Også veldig bra om dere fyller ut  Bekreftelse2014 og tar dette med til innsjekk.

Status deltakelse

Det er ca 90 forhåndspåmeldte deltakere til denne dagen. Med fire(fem) grupper så er det fortsatt god plass ute på banen så det er bare å ta turen nedover på Søndag om det skulle passe seg sånn. Det er også mulig å bare ta seg en tur for å se på.

Kontantprisen er 1200,- Husk kontanter da vi ikke har betalingsløsning denne dagen. Dagen er fortsatt kun åpen for Ducatikjørende medlemmer.

Tidsskjema

11.00 Oppmøte Registrering (Viktig å møte opp i god tid og med full tank!)
12.30 Obligatorisk Førermøte
13.00 Kjøring starter i grupper og støymåling foretas fortløpende)
20.00 Kjøring slutt

Diverse

Det er 102 dB støygrense. Alle måles.

Pitboxer bookes direkte med Rudskogen på telefon: 69 22 68 10, eller mail post@rudskogen.no

Racing4Fun ved Jarle Sæther har dekkservice og deleshop. Ring gjerne Jarle på forhånd 90975258 om du vil han skal ha med seg akkurat din type dekk på banen. Racedekk har han ofte med seg men ikke alle veidekk.

Jens Stumberg vil være instruktør for den grønne gruppa. Alle nye deltakere på banen skal følge hans innstruksjoner minst 2 pass for å lære basis rundt det å kjøre på banen. Deretter er det mer frivillig om man ønsker å følge hans kjøretekniske veiledning.

Har du spørsmål kan disse rettes til nidhoggroadracing@gmail.com eller pr tlf på 93405877

Vel møtt til en fin maidag på Rudskogen. Husk solkrem! smiley

Leave a Reply