Nedtellingen er startet

20 dager igjen til første banedag. 12 dager igjen til frist for forhåndspåmelding.

Her kommer en liten oppdatering på sesongens første banedager.

Vi har akkurat bikket 50 påmeldte til 18 Mai. 30 påmeldte til 2 Juni. Og det er fortsatt 19 sesongkort igjen om du skulle lure på dette.

Det vil være 3 skiltgrupper og 2 skiltløse grupper alle dager i år. Vi vil slå sammen den grønne og den gule gruppa utover dagen og har derfor redusert noen av disse plassene slik at alle får best mulig kvalitet og ro rundt sin kjøring.

Alle må stå litt flaggvakter i år også. Akkurat i disse dager blir det montert nytt lysanlegg på Rudskogen samt 4 nye kameraer som monteres i Glommatårnet. Muligens dette vil redusere flaggvaktbehovet en smule.

Jarle i Racing4fun vil være med oss med sin service henger alle dagene i år. Han legger om dekk og har mye kjekt med seg hver gang. Men det lønner seg å varsle han litt på forhånd om du vil være sikker på at han har med akkurat din type dekk.

Jens Stumberg har også i år takket ja til å hjelpe oss med innføring i banekjøringens verden. Han er med oss alle dager og håndterer den grønne skiltgruppen. Hver banedag gjennomfører han ett alldri så lite førerkurs der det er opptil deltakeren selv å velge å følge hans råd og veiledning. Tipsene han terper på er basisteknikker som man bruker uansett nivå.  Jens har mange års erfaring fra Full Kontroll.

Ellers så vil Sport Rescue Team stille med medisinsk hjelp om dette skulle bli nødvendig. Vi har også anskaffet noen utleietranspondere som vil bli leid ut for en billig penge til dere som kjører skiltløst. Som igjen vil si at vi har tidtaking på alle dagene om teknikken er oss bi.

SMC kursene går som planlagt og vi får i løpet av Mai litt mer info om hvordan man melder seg på og hva det vil koste. Vi kommer tilbake med mer info såsnart vi vet mer.

Mer detaljert dagsprogram vil legges ut nærmere banedagene. Lurer du på noe så er det enklest å nå oss på mail nidhoggroadracing@gmail.com.

Linker til Påmelding finner du her: http://nidhoggroadracing.com/priser-pamelding-2/

Vi ønsker alle en riktig så fin sesong!

 

 

Leave a Reply