Felles PitBoxer på Debutantkurset på Rudskogen

pitbox

Da Kjersti RR dro igang en forespørsel om å samle alle Ducatistene i en felles PitBox så ble det raskt klart at 1 Box ikke var nok. Så da gikk vi likesågodt inn og leide en dobbel PitBox for alle Ducatistene pluss noen gjester. De som allerede har meldt sin interesse på FB har plass. De som ikke har gjort det vil få tildelt plass på stedet enten Fredag kveld eller Lørdag morgen.

Vi har plass nok så ikke stress.

Vi har pitboxene fra Fredag kveld (18.00) til Søndag kveld (21.00). Så de som ønsker å rigge seg på banen på fredagskvelden kan ta i bruk sin plass i boxen når de ankommer banen. Boxene låses om natten.

Avgiften pr MC er 300,- og betales kontant til en Nidhogg/Desmodromene representant.

Det er viktig at dere bruker depotmatter under MCene.  http://www.rudskogen.no/index.php/hovedbane/utleie-pit-box

Lykke til med debutantkurset!

Leave a Reply