Takk for en fin dag!

Lørdag ble en flott dag for de med interesse for banekjøring. Først holdt Per og Per godt hjulpet av Tor Erik og Ole Bjørn Plassen et flott seminar på Løvaas Motor. Temaet var introduksjon til banekjøring og Desmodromene Meccanica var organisator. Smekk fullt og finfin stemning! Dette lover virkelig bra for årets banesesong.

På kvelden var det årsmøte i Nidhogg RR og 25 tilsynelatende fornøyde deltakere slappet av og hygget seg i Drammen sentrum frem til godt over midnatt.

Årsmøtet gikk stille og fint for seg.  NidhoggProtokoll2014Årsberetning 2013 Nidhogg Roadracingklubb,  og Revisorberetning2013  kan du lese ved å klikke på linkene. Regnskapet kan fåes tilsendt ved å sende mail til nidhoggroadracing@gmail.com.

Det ble informert om diverse saker som vi fortløpende kommer til å legge inn som egne innlegg.

Det første som skjer er at kontingenten blir sendt ut og denne kommer som en mail fra NMF. Kontingenten for 2014 ble behandlet på årsmøtet og er satt til 500,- pr.

Mvh Styret

 

Leave a Reply