Støtte til ny motorbane

Nidhogg Roadracingklubb har valgt å tegne 25 aksjer av 140,- kr i Fjord Motorpark i en nylig emisjon som ble foretatt. Ved å sette av denne symbolske summen så viser vi vår støtte til et av de utbyggingsprosjektene som kan komme til å bli realisert de nærmeste årene. Selv om Sokndal ble valgt som regionalt motorsportanlegg så er Fjord Motorpark også i fullt driv fremover. Det er langt frem men vi får nå mulighet til å bli med på reisen. Med byggingen av Rudskogen friskt i minne så mener vi det er viktig at alle potensielle brukere engasjerer seg i utbyggingen på et tidlig stadium. Vi er sammen med Stavanger RR de 2 eneste RR klubbene som er inne på eiersiden. Målet vårt er å bidra til at banen blir sikret for Roadracing slik at vi får ennå flere baner å velge blant.

Både Fjord Motorpark og Sokndal ligger ca 45-50 mil unna for mange av oss. Den samme distansen vi må dra for å kjøre på de fine banene i Sverige. Og vi håper at RR og Ducati interessen vokser i denne delen av landet.

Om du har spørsmål så kan disse sendes til nidhoggroadracing@gmail.com

Leave a Reply