Beslutninger er fattet. Hør Hør …….

Her kommer noen oppdateringer som det kan være greit å få med seg.

Restplasser selges i perioden 24-30

Vi ser ut til å gå fulle og det betyr at det er noen få restplasser igjen som legges ut i denne perioden. Konsekvensen av dette er at det trolig ikke vil være mulig å komme og betale kontant. Informasjon om dette vil bli lagt ut umiddelbart etter at tidsfristen går ut. Det er pr 24 Juli kun 10 plasser iigjen i skiltgruppene og 8 plasser i RR gruppene.

Restplassene kjøpes på http://www.deltager.no/Ducatiweekend2013

Felles Middag på Lørdag kveld

Det blir felles Italiensk grillbuffet Lørdag kveld. Herligheten koster 200,- pr pers og betales i sekretariatet ved ankomst Fredag. (senest kl 16.00 Fredag) Drikke kjøper man selv i baren.  Håper så mange som mulig blir med på dette.

Det blir offisiell premieutdeling under middagen.

Ankomst Torsdag

Vi har mulighet til å ankomme banen allerede på Torsdag. Porten vil stenge ca 23.00 isch.

Det kan hende vi åpner sekretariatet og teknisk kontroll på Torsdag kveld for de som har ankommet. Vi ser ann antallet.

Klubbmesterskapet 2013

Årets Ducati Mester skal kåres og etter en nøye vurdering så har vi besluttet at det kun vil være de 2  løpene på Rudskogen som er tellende i kampen om den gjeve tittelen. Beslutningen kan appeleres mot ett apellgebyr på 500.000,- nok 🙂

Lisens

Bare sånn for å friske opp lisensreglene. Skal man delta i Klubbmesterskapet må man minimum ha treningslisens. Unntak er prøvelisens men da må man starte bakerst på startplata.

Skal man delta i BOTT må man minimum ha Nasjonal Løpslisens.

Må du opgradere lisensen din så må du sende mail til nmf@nmfsport.no der du opplyser ditt ærend og lisensnummer.

Pitboxer (aka Potboxer)

De jobber som bare f… med å ferdigstille pitboxene på Rudskogen. Da det ikke er åpnet noe leiesystem for disse ennå så ordnes tilgang til disse på stedet av Rudskogens mannskaper. Ordinær leiepris er 1250,- dagen for 100  kvm.  1 person stiller seg som ansvarlig leietaker og innhenter penger fra de som ønsker å bli med i boxen.

Ellers er det bare å nyte sommeren inntil vi sees om halvannen uke!

Leave a Reply