Disse kommer på Ducati Weekend. Kommer du?

Mer detaljert informasjon om ducati Weekend er nå lagt ut i menyen ovenfor.  Vi ønsker alle en riktig god ferie og minner om påmeldingsfristen 23 Juli for Weekendpass. Restplasser selges som enkeltdager mellom 24 og 30 Juli.

Vi har pr 5 Juli bikket 80 deltakere. Booking ->  https://www.deltager.no/ducatiweekend2013

Eker

Eker Performance (Patrik & Bård E) stiller med sitt Ducati oppsett inklusive den nye Moto2 raceren Vyruz (986 M2). Ja, hva ønsker Patrik for en prøvetur?

Lovaas

Løvaas Motor stiller med Ducati og Øhlins-verksted. Ønsker du noe fixet på stedet kan det være lurt å bestille litt deler på forhånd.

Jarle

Jarle Sæther i Racing4Fun stiller med Dekkservice og sin mobile utstyrshenger. Er også behjelpelig med coaching. Vet du allerede nå at du behøver dekk så Ring Jarle på telefon 909 75 258

Plassen

Team Plassen Racing stiller med Panigale R pluss utstyr

Bott

Battle Of The Twins gjester Rudskogen med mange gromme Ducatier og raske sjåfører som deltar. Vi antar at Ole Bjørn Plassen kommer til å stille til start i disse racene.

GOD SOMMER!

Nidhoggroadracing@gmail.com

1 thought on “Disse kommer på Ducati Weekend. Kommer du?

  1. Bernt Tore Lilleeng

    Heisann.Må få dele dette med andre som har eller ikke har ducati.Jeg fikk tilbud om å være med min fetter (Andre Mikkelsen) og låne hans sykkel for å kjøre på rudskogen første helgen i august.Dette er noe av det mest fantastiske jeg har gjort på sykkel!og ble så hektet at jeg har gått til innkjøp av min første Ducati (748sps)Etter ca 10000 timer på ebay og andre diverse sider har jeg vinteren full av arbeid til alt som skal monteres/demonteres.Og ser frem til noen fantastiske dager neste år.Møte med ducati folket på rudskogen var kjempe.Kunne liksom bare stoppe å prate med alle sammen og alle var like blide.Så Andre tusen takk for at du har smittet meg minuset er at kontoen ikke har det så bra så må bruke vinteren til å blidgjøre banksjefen hvem nå han/hun måtte være.Mvh Bernt Tore Lilleeng

    Reply

Leave a Reply