Italian Days på Anderstorp 10-11 Juli

Italian Days

Vi har i flere år hatt ett finfint samarbeide med Svenske Ducatiklubben (SDK) med våre banekjøringer. I år feirer SDK 30 år og har i den forbindelse slått på stortromma og leid Sveriges kanskje mest sagnomsuste reserbane i 2 hele dager.Vi drar til Anderstorp og de kommer på Ducati Weekend. Fantastisk opplegg som gavner alle.

For de som deltok på den heidundrende 20 års festen nede i Fredrikstad så fortalte Rolf Kåre en Ducati historie der Ducati førerne Falappa og Fogarty hadde et litt annet syn på når de syntes man måtte bremse. Dette var på Anderstorp i 1993.  http://www.youtube.com/watch?v=YEDpzcn8Mvk

Banen er den samme og er en av de man bare må besøke før man tar på seg trefrakken.Den er 4025 meter lang og ble beskrevet på følgende vis. av en Engelsk Site:

Anderstorp is like no other Swedish race track. It has the longest straight and is totally flat.
But it is the well-dosed fast 180-degree curve’s which is the real experience to remember!

anderstorp

Hvis man sier at SMC er konge på kjøreopplæring så kan man si at Svenske Ducatiklubben er konge på trackdays. Dette kan de virkelig arrangere! Du vil garantert få 2 fantastiske dager.

I og med at svenske forsikringer stort sett ikke gjelder på bane så skiller SDK ikke på registrerte og uregistrerte sykler. De deler gruppene inn simpelthen etter fart. Sett deg derfor godt inn i reglene og gjør dine egne vurderinger av hvilke forsikringer du behøver. Reglene finner du her.

Om du ikke ønsker å overnatte i depoet så finner du alternative overnattingsplasser her.skal du kjøre ned så får du sikkert lov til å lempe sekken i en av tilhengerne som skal nedover. Så blir jo turen opp og ned en lek. Dete avtales direkte på FB eller andre fora.

Det er kort frist på bookingen så du må være rask om du skal henge deg med her.

Prisen er 2000,- NOK for 2 dager kjøring og det arrangeres festmiddag på kvelden den 10.

Du booker alt dette i Nidhogg sin webshop. Husk fristen den 25 Juni . kl 23.00

TRYKK HER FOR Å GÅ TIL BOOKINGEN

Leave a Reply