Takk for fine dager på Rudskogen!

Da var endelig Nidhoggs to første banedager for skilt- og skiltløse sykler over. Selv om værgudene ikke viste seg fra sin beste side på torsdag (men som ga de som måtte ønske god trening i å kjøre på våt asfalt), strålte solen om kapp med alle de blide fjesene på fredag.  Det å se den gleden som banekjøring gir våre deltagere, er det som gjør at vårt frivillige apparat stiller opp gang etter gang. Styret og funksjonærene i Nidhogg ønsker derfor å takke alle deltagere og samarbeidspartnere for deltagelsen og de bidrag som ble gitt, – og for å skape den trygge og sosiale rammen rundt arrangementet for førere av gate- og RR sykler.

For første gang i Norge ble det fredag avholdt et heldagskurs for gatesykler med Sveriges Motorcyclister (SMC). Basert på de tilbakemeldinger vi har fått og de kommentarer som ble gitt under dagen, synes dette kurset å ha vært meget lærerrikt og velregissert. SMC avholder ytterligere modulbaserte kurs på Rudskogen den 8 og 9 juli.  Vi håper så mange som mulig av dere benytter anledningen til å delta også der.

Nidhoggs neste arrangement er Ducati Weekend på Rudskogen 2-4 august (https://www.deltager.no/ducatiweekend2013).

Arrangementet er for alle Ducatister som er medlem i NDFD, SDK eller Nidhogg. Ducati Weekend vil by på banekjøring for samtlige ferdighetsnivåer og samvær med likesinnede tre dager til ende. Vi arrangerer også BoTT-race på lørdag, noe som gir alle en mulighet til å oppleve racing på nært hold – både på og i depoet utenfor banen.

Vi ønsker alle velkomme, så  sees vi på Ducati Weekend i begynnelsen av august!

God Sommer!

Leave a Reply