Kun kort tid igjen :-)

Da nærmer Torsdag og Fredag seg og vi har her noen opdateringer som kan være greie å få med seg.

Er du en av de som sitter på gjerdet og venter så er det fortsatt mulig å delta. Vi har 5 ledige skiltplasser på Torsdag og 20 ledige skiltplasser på SMC kurset på Fredag.  Påmeldingen skjer nå i sekretariatet på banen og avgiften betales kontant.

SMC stiller med 23 instruktører! Det blir kort og godt masse kjøring hvor alle får personlig oppfølging gjennom hele dagen. De som velger å ta del i dette kan gjøre kvantesprang i sine kjøreferdigheter.

For å lette administrasjonen i sekretariatet så ber vi dere fylle ut følgende bekreftelseskjema NidhoggBekreftelse2013.

For RR førerne så er både Jarle Sæther og Tor Erik Plassen tilstede og kan bistå med personlig coaching gjennom dagen. Disse avtalene gjør dere direkte med disse.

Jarle i Racing4Fun stiller også med dekkservice og teknisk hjelp gjennom dagene. Hvis du vet at du behøver nye dekk så er det fint om du kontakter Jarle på forhånd slik at han vet hva han behøver å ha med seg. Jarle har tlf nr. 90975258. Han har gode priser og legger om på stedet. Han har både veidekk og racingdekk.

Sekretariatet vil i tillegg til Torsdag og Fredag også være åpent Onsdag kveld. Vi tar også teknisk kontroll på de som er tilstede denne kvelden.

For deg som skal overnatte i depoet så må du ha med ett brannslukningsapparat.

Kontakttelefon for dagene er Dagfinn på tlf 93 40 58 77.

Da er det bare å glede seg og vi sees på Onsdag, Torsdag eller Fredag!

Vel møtt!

Leave a Reply