Denne kan bli din…

SBK-1199-Panigale-R_2013_Amb22_R_1920x1080.mediagallery_output_image_[1920x1080]

I 2013 så har kongepokalen endelig kommet til grenen Roadracing. Den deles ut til Norgesmesteren i klassen Superbike og er for veldig mange den eneste muligheten man har i sin karriere til å få napp i en slik pokal.  Deriblant en som mange av oss har et godt forhold til. Nemlig Ole Bjørn Plassen i Plassen Roadracing Team. Han skal kjøre den nye Ducati Panigale R og blir trolig en av 4 som vil kjempe om denne gjeve pokalen.

Men det gjør seg ikke selv og han har behov for all den hjelp han kan få. Plassen Racing Team gjentar suksessen fra i fjor og lager en sponsor konkurranse som alle kan delta i. Dette betyr at man for skarve 2.500,- kr kan få både i pose og sekk. Ikke bare bidrar du til å hjelpe Ole Bjørn på veien mot kongepokalen men du har også mulighet til å vinne Ducatien etter sesongslutt.

Vi i Nidhogg Roadracingklubb oppfordrer alle Ducatister til å støtte Ole Bjørn. Dette gjør du ved å kjøpe en slik sponsorpakke! Han har kun denne ene muligheten.

Er du interssert i å vite mer ta kontakt med Tor Erik

torerik@plassenmc.no / 99043845

 

Leave a Reply