Årsmøte 2013 oppsummert

På tross av vinterferie så fant ca 30 ivrige ducatister veien til Drammen denne lørdagen. Av naturlige årsaker så var stemningen litt spent den først timen men dette løste seg opp etter hvert som mer informasjon ble gitt. Ekstra hyggelig var det å få besøk av Plassen Racing som oppsummerte sesongen 2012 og hva som skjer i 2013. Tor Erik tok oss også igjennom temaet sikkerhet og kjøreutstyr.

Noen gjeve priser ble også delt ut. Denne er Thomas Leela sin i 2013 og hans klubbmesterksap foreviget i vandreskiva med ett flot ingravert skilt. Og han melder at han har ønske om flere slike små skilt rundt om på skiva. 🙂 Stor takk til Per T Jensen for en fantastisk vandrepremie!

bilde

Forøvrig så kan møtetspresentasjon og protokoll leses her:

Nidhogg_Aarsmoete_2013 – Presentasjon

Protokoll_Nidhogg_2013 – Protokoll

Da er det bare å vente på at webshopen åpner og at snøen smelter. Vi er ihvertfall klare!

Mvh Styret i Nidhogg

Leave a Reply