SMC kurs for Ducatister 24 Mai 2013

Det sitter i huvudet

SMC School følger i fotsporene til California Superbike School og bruker mye av de samme  læreprinsippene som man finner i bøkene til Keith Code. Vi er derfor veldig glade for å kunne tilby denne profesjonelle kjøreopplæringen eksklusivt for Ducatister på Rudskogen den 24 Mai. Kurset denne dagen vil kun gjelde for dere med skiltsykler. Det vil også være RR kjøring samme dag men ikke som en del av kurset.

Mange som du ser kjøre på våre banedager har tidligere deltatt på kurs i regi av Wobble, Banekurs, CSS eller Full Kontroll Både en og 3 ganger. 🙂 Vi kan ikke annet enn å anbefale sterkt disse kursene hvis du ønsker å bli ett med din Ducati. Du lærer ikke alt på 1 kurs men setter igang en prosess der du og Ducatien begynner å forstå hverandre bedre. Og du vil i praksis kjøre sikrere og bedre.

Vanligvis må alle starte på nivå 1 men det vil gjøres unntak for denne dagen. Alle vil bli delt inn i grupper og få personlig coaching etter hvilket nivå man er på. Man kan regne 3-6 deltakere pr innstruktør! Så det er stor mulighet til at du kan utvikle deg mye denne dagen.

SMC vil i egen regi arrangere åpne kjørekurs den 7 og 8 Juli. Disse vil koste cirka 1450,- pr dag og vil i tillegg til Nivå 1-4 også kjøre eget kurs for Raceførere (Steg 6)

Priser og påmelding finner du her.

Stedet er Rudskogen og tidpunktet du må legge inn i kalenderen din er 24. Mai 12-21.

Ønsker du å lese litt mer om nivåene så kan du se her 4 stegsutbildning för Avancerade kurser

Mvh Nidhogg Roadracingklubb

Leave a Reply