Nordic BOTT tilbake i Norge!

BOTT

Nidhogg Roadracingklubb har inngått avtale med Nordic BOTT om å være vert for 2 løp på Rudskogen den 3 August 2013. Dette skjer i forbindelse med Ducati Weekend 2-4 August.

Etter at Corsa Italiana flyttet sin kjøring til en annen weekend så valgt vi å booke lørdagen for å bygge videre på det som mange oppfatter som årets høydepunkt. I den forbindelse så har vi lett litt etter hva vi kan skal fylle lørdagen med og Nordic BOTT passet perfekt i forhold til avvikling av våre klubbløp. I tillegg så vil Svenske Ducatiklubben avilkle sine finaleløp sammen med oss så vi kan forvente rekordmange startende på våre løp. Dette blir underholdning for store og små.

Nordic BOTT vil også gi alle medlemmer av Nidhogg RR og NDFD muligheten til å starte i løpene uten serieavgift. Man får ikke poeng i serien men vil få premie om man havner på pallen. Kjempemulighet for de som har lyst til å prøve å kjøre noe utover egne klubbløp.

Et par ting som er greit å vite.

  • BOTT er Gentlemens Racing. (Ja, jenter kan delta. :-))
  • BOTT stjeler ikke tid fra skiltførerne. Fortsatt satt av ca 17 kjørepass til hver skiltgruppe
  • Å bytte Bur mot MC er veldig fin ting da vi slipper faren for oljesøl og forsinkelser i eget arrangement. Dette fikk vi nok av for ett par år tilbake.

Mer info vil komme sammen med Ducati Weekend 2-4 August.

I mellomtiden kan du her lese mer om Nordic Bott.

1 thought on “Nordic BOTT tilbake i Norge!

  1. ste1198

    Dette blir kjempespennade!!!!! Wow!
    Om jeg forstår riktig da skal vi kjøre løp alle sammen: Nidhogg RR, SDK og BoTT. Ikke sant? Og vi skal ha på fredag felles QP og?

    Reply

Leave a Reply